miércoles, 11 de abril de 2018

Romànic Extrem


Avui vaig cap a la Vall de Bianya per córrer la Marató Romànic Extrem. Ja vaig córrer la primera edició al 2013, però es tracta d’una cursa que cada edició varia el recorregut i enguany serà més dur (per desnivell i meteorologia).

Sortim encara en sec, però no trigarà a començar a ploure. Tot plegat dibuixa un ambient típicament basc: fina pluja (txirimiri), molt fang, paisatge molt verd, ambientàs als avituallaments...

Primers km's, encara en sec.

Vaig fent al meu ritme, coincidint molta estona amb el Pep Carreras, amb qui vam recordar aventures compartides com la Cursa del Llop i l’Ultraman de Motril, a més de planificar possibles coses en el futur.

Continuo fent km’s, passo el km 21 en unes 3h i amb gairebé 2.000 m+, pensant que el total de la cursa el faré en 5h15-5h30’... quin il·lús! Dels 2.500 m+ anunciats res, n’acaben sortint 2.800 però ja no vindrà d’aquí. El que sí que frena moltíssim el ritme és la gran quantitat de fang, que em fa anar per terra més d’una vegada. Si recordava alguna cursa pel fang, aquesta era Ehunmilak 2014. A partir d'ara serà la Romànic Extrem 2018!

Tot i les dificultats, gaudeixo moltíssim d’aquest tram de cursa, i acabo de nou a Hostalnou de Bianya després de 6h29’. Pel camí han quedat 42 km i 2.800 m+, però més enllà dels números he gaudit d’una cursa molt recomanable.

Xop a l'arribada.

Gràcies a Hoko-Esport (comodíssim el Nakama), Sixpro, Bassol Optic, Térmens Clínica Podològica, PH-Quirogel, Rendiment-race, CEM Vallirana, MC3 Esports, Besttrail i Awesome.

Missatges d'ànim pel camí.


Vídeo de la cursa aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario