viernes, 21 de agosto de 2015

Ordesa

Gran entreno per un entorn privilegiat: el Parque Natural de Ordesa y Monte Perdido. La companyia avui està a l'alçada: la Rosa Carmona amb el seu marit Juanma i el seu germà Toni, i el Manolo Real que ens farà de guia. La ruta dissenyada (i adaptada sobre la marxa) pel Manolo va ser la següent:
  • Pradera de Ordesa, Mirador de Calcilarruego, senda de los Cazadores, Cola de Caballo, refugio Goriz, lago helado, Monte Perdido (3.355 m), lago helado, Cilindro de Marboré (aquí no vam poder fer cim als seus 3.325 m), lago helado, refugio Goriz, Cola de Caballo, senda de los Cazadores, Mirador de Calcilarruego i Pradera de Ordesa.
Mirador de Calcilarruego.
Increïble entorn.
    Refugio Goriz.
Cadenes per pujar.

Monte Perdido (3.355 m).
Monte Perdido (3.355 m).
                                      
Baixant cap al lago helado.
Cola de Caballo.

Llàstima de no haver pogut fer cim al Cilindro, queda pendent per la pròxima vegada que hi anem. El ritme va ser molt tranquil durant tot el dia, excepte la senda de los Cazadores de tornada a ritme alegre o molt alegre... i la baixada final de 700 m negatius en 3'5 km anant a fondo intentant seguir als germans Carmona, que semblava que patien per no perdre l'autobús!

Han sortit aproximadament 40 km i 3.000 m+ en 11h de ruta, ja estem esperant que el Manolo posi data pel 2016!

2 comentarios:

  1. Ruta preciosa y dura. Repartiremos el año que viene con el cilindro de Marboré y algo más.

    ResponderEliminar