jueves, 27 de abril de 2017

Vall de Ribes Gran XS

Aquest cap de semana vaig cap a Ribes de Freser per participar a la Vall de Ribes Gran XS, consistent en 67 km i 4.500 m+ dividits en dues etapes. Participo per parelles, amb el meu amic Jose Calaza per començar a compartir km’s de cara a l’aventura que ens espera a l’estiu.

Marató XS (42 km, 3.100 m+)
Comencem la primera etapa. Es tracta d’una marató però la gent surt ràpid, rapidíssim. Nosaltres posem ritme de creuer, tot i que a la primera pujada el Jose ja em porta força collat.

Van passant els km’s i millorant les sensacions, el temps passa volant. A la segona pujada ja coronem Sant Amand. Anem coincidint amb cares conegudes, amb la que més sovint ho fem és amb la Mireia Garcia. La passem a totes les pujades i a les baixades ens treu la dignitat.

Passem l’avituallament d’Ogassa (km 23) i ja anem cap a la part més maca de la cursa: la Serra Cavallera. Passem el Pas de les Pasteres, Puig Estela i Taga.

Vistes brutals.

Puig Estela.
Arribo aquí molt sencer i penso que demà estaré com una rosa... quin il·lús! Encara queda baixar del Taga cap a Ribes... 1.100 m- que trinxaran els quàdriceps!

Finalment arribem a la meta després de 6h20’. Clavant la previsió i sencers, així que perfecte!

Arribada de la primera etapa.
25 XS (25 km, 1.400 m+)

Diumenge toca l’etapa curta. 25 km no són cap broma però és una distància que a nosaltres ens obliga a donar-ho tot de principi a fi. I així ho fem. Dubtant fins a últim moment de si agafar els pals, si agafar aigua... finalment decidim anar a pèl i només ens hem de preocupar de córrer. Bon ritme durant el matí i per 20 segons que no baixem de les 3h.

Intensa etapa de diumenge.
Ha estat un gran cap de setmana fent equip amb el Jose, solventant els problemes (com una caiguda seva dissabte o una torçada de turmell meva diumenge) i anant a bon ritme. Hem acabat molt contents, jo diria que “eufòrics”.


Gràcies a Hoko-Esport (molt bé les sensei i les jisho) , Sala-Giol, Rendiment-race, PH-Quirogel (ideal per recuperar entre etapes), Bassol Optic, CEM Vallirana, Punt de Natura, Térmens Clínica Podològica, MC3 Esports, Besttrail i Tradeinn. Un luxe comptar amb els ànims de la família i amics durant el recorregut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario