sábado, 15 de abril de 2017

Pels Camins dels Matxos

Avui vaig cap a Torelló per participar en una cursa que li tinc ganes des de fa anys. Serà un gran entrenament en fatiga després que ahir els ciclistes m'exprimissin.

No ho parlem gaire però surto amb el meu amic Yak (un altre que va fer campana el dia que ensenyaven a descansar), i farem tota la cursa junts. Anem fent encara de nit.

Arribant a Bellmunt.
Ja de dia pugem cap a Bellmunt (1.248 m). Aquí ja coincidim amb el Bernat Figuerola, amb qui ens anirem trobant vàries vegades.

Sortint del bosc frondós.
No trobo les paraules que estiguin a l'alçada del preciós recorregut: Puigsacalm (1.514 m), Cabrera (1.316 m), Creu de Salgueda (1.088 m), Castell de Torelló (871 m)...

Calor impròpia de principis d'abril.

Finalment, després de fer una cursa de menys a més i sobreviure a una calor asfixiant, arribem de nou a Torelló després de 9h43'. Pel camí han quedat 61 km, 3.600 m+, un recorregut brutal, bons avituallaments, molts voluntaris, ambient festiu... una cursa molt recomanable!

Només dues coses negatives... i les dues culpa dels corredors. El frontal era material recomanat i no obligatori, pel que molts van decidir no portar-lo. Deuen pensar que estalviar-se el seu pes ridícul els repercutirà en un gran rendiment, però a la primera baixada van fer un gran tap perquè no veien tres en un burro. I en segon lloc vam trobar molts envoltoris de gels i barretes pel camí. Una mica de respecte per la natura...

Arribada a meta.

Gràcies a Hoko-Esport (provant les noves Jisho, unes malles interiors molt còmodes), Sala-Giol, Térmens Clínica Podològica, Rendiment-race, PH-Quirogel, Bassol Optic, CEM Vallirana, MC3 Esports, Punt de Natura, Besttrail i Tradeinn. Gràcies també a la família i amics pels ànims! Fotos del meu pare i del Beto (Sala-Giol).

El dia anterior rostida amb la
grupeta, 127 km 2.000 m+ a 30 km/h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario