miércoles, 2 de marzo de 2016

Rogaine de l'Anoia

Després d'algunes converses amb l'Adrià Vall i un entreno d'orientació per Collserola, em feia gràcia provar aquesta disciplina. D'aquesta manera, vaig fins a Capellades per participar al Rogaine de l'Anoia. El Krlos Martínez i jo formem l'equip ProyectoPol. Crec que ens portarem bé avui , doncs entén la ultra distància de la mateixa manera global que jo i els dos tenim ganes d'aprendre (tot i que ell ja havia fet un rogaine).

Per qui no ho sàpiga, un rogaine consisteix en buscar totes les fites possibles en un temps determinat (en aquest cas 6h), amb l'única ajuda d'un mapa i una brúixola. L'itinerari a seguir i l'ordre de fites és lliure, per la qual cosa pesa molt l'estratègia. Cal dir que cada fita té una puntuació diferent.


Pensant l'estratègia a seguir.

Comencem i la primera fita ens la trobem pràcticament de casualitat. A partir d'aquí, trobem totes les fites que ens proposem (tot i que alguna ens costa molt)... fins les 2 últimes, que se'ns fan impossibles i acabem marxant ràpidament cap a la meta sense trobar-les.

On sóm?


El Krlos, davant pràcticament sempre.

Al llarg del matí ens hem creuat amb altres corredors com el Jaume Folguera i l'Albert Herrero (guanyadors) o l'Olga Manko. Al Kaiman no el vam veure en tota l'estona tot i la seva segona posició, debia traçar una línia recta camp a través entre fita i fita.

Fitxant en una de les fites.
Arribem en 6h i 1 o 2 minuts... per la qual cosa ens emportem una penalització. Hem sumat 136 punts  (141 menys els 5 de penalització), cosa que ens val per quedar en la 12ª posició de categoria sobre 20 equips.

M'ha agradat molt l'experiència i segur que repetiré. A part, la bona companyia i el fet d'anar mirant el mapa han fet que les 6h se'm passin volant.

Gràcies a Hoko-Esport (al fer camp a través, vaig optar per cames tapades amb les zen i les bessoneres edició especial del Tri Balaguer, anant molt còmode), Rendiment-race, Sala-Giol, CEM Vallirana, Bassol Optic, Besttrail, Punt de Natura i MC3 Esports.

Equip ProyctoPol arribant a meta.


Diuen que això enganxa... sembla que sí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario