domingo, 18 de octubre de 2015

12h en pista de Terrassa

En plena preparació per les 24h de Can Dragó, no podia desaprofitar l’oportunitat d’anar a les 12h de Terrassa. Més que res, per agafar confiança i treure’m de sobre la pressió de no haver acabat mai res en pista (ni les 6h de Vilafranca ni les 24h de Can Dragó) abans de tornar a intentar les 24h.

Dj de RedBull animant l'ambient


Hi arribo tot just 6 dies després d’acabar els 80 km i 5.200 m+ del Trail del Bisaura XL, però convençut de completar les 12h i fer un gran entrenament. Tinc al cap picar els 120 km, tot i que l’objectiu principal és provar ritmes, alimentació, hidratació i resta de material (aquí com no portes motxilla sembla que no calgui portar res a la cursa, però tot al contrari).

Sortim i de seguida s’escapen el Paris Canals i el Fernando Soriano... Jo em quedo amb el David Riba. Van passant les hores i les voltes... el Paris Canals farà uns 50 primers kms espectaculars però després afluixa ja que únicament vol fer 100 km, i el Fernando es veurà obligat a plegar.


Ja em col·loco aleshores en la definitiva 3ª posició, per darrere del David Riba i de l’Ismael. Passo les 6h amb 64 kms, just quan comença la cursa de 6h. Ara estarem més acompanyats!


Continuo fent a ritme regular, però a les 8h comença una davallada (més que davallada, alguns problemes que em van obligar a fer més aturades de les previstes) que m’acompanyarà mentre veig l’inici de la cursa de 3h i també durant el pas dels 100 kms (10h06’). Els 120 kms a aquestes alçades ja queden descartats...


A les 11h i ja olorant el final de la cursa, em proposo arribar als 115 kms... i encara puc apretar i anar a ritme alegre. Veig que passaré els 115... 116? Vinga va s’ha de provar... passo els 116 a falta de 2 minuts i pocs segons pel final. No es comptava el parcial de l’última volta, així que s’havia de fer sencera o no servia per res... doncs últim esforç i a donar-ho tot. Em passa el Krlos esbufegant com un posseït per assegurar la victòria a les 6h i m’hi enganxo... crec que el vaig aguantar 10 metres! Jaja.

Finalment 3er amb 116’4 km,  no he complert l’objectiu dels 120 kms però acabo molt content de la marca aconseguida després d’alguns imprevistos que he tingut i sobretot tenint en compte la tralla acumulada fins el moment. No sé si això em servirà per aconseguir els 200 kms a Can Dragó, però sinó anirem a pels 180, i sinó a pels que siguin... amb tal de completar les 24h. El que sí és segur és que allà hi hauré d’arribar descansat.



Amb el Krlos Martínez, el paio em va superar
la marca de 6h per 100 metres!


Moltes gràcies a Hoko-Esport (full equip amb Niwa i Kamikaze), Sala-Giol, Rendiment-race, Bassol Optic, CEM Vallirana, Punt de Natura i MC3 Esports. Una sort poder comptar de nou amb els ànims dels meus pares i dels altres familiars, menció especial al Fernando que tot i abandonar es va quedar a animar-nos. Molt agraït també a l’organització per cuidar-nos tan bé, en especial a l’Andrés i Chip Tiempo pel tracte rebut.


Aprofito per felicitar tots els companys que van acabar, en especial el David Riba (1er 12h), l’Ismael (2on 12h), el Paris Canals (50 kms en 3h49'), el Ferran Santoyo (nova cursa llarga a les 12h)... També el Krlos que va guanyar les 6h, i al Carles i l’Ara per la seva victòria a les 3h.

Combinació immillorable

6 comentarios:

  1. Cada vegada coincidim a més i més curses. Jo no tinc un calendari tan saturat com el teu, però dona gust trobar-te a tot arreu i veure que compartim passió per fer-ho tot, sigui muntanya, pista, asfalt, o triatlons divertits com l'infern de Balaguer ;-)
    Ahir no et vas poder enganxar amb mi a la darrera volta...però tu portaves 6h més! Vinga, que aquest any com a mínim ens trobarem 3 frikades més (100km Spiridon, Ultra Collserola i 24h de Corredors.cat) i segur, segur, que estarem molt a prop en els resultats finals

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí Krlos sóm igual de sonats! Encantat de trobar-te de nou company, fins aviat!

      Eliminar
  2. A can dragó clar que faras 200km. Jo t'ajudare amb els anims, jo las faré marxan res de correr, pero almenys puc fer 24h.

    ResponderEliminar
  3. Sergi,
    bon resum de sensacions... 12h no són fàcils i hi ha molt de temps per pensar. Jo tinc molt clar que en llarga distància són molt importants els ritmes i les sensacions i saber compaginar ambdues coses... En el meu cas vaig fer 67Km en 6h i 54 en les segones... algo va fallar en l'estrategia... hi va haver molta diferència entre primer i segon parcial. La lectura que en faig és que o bé no estava realment preparat per 12h al ritme que m'agradaria (que és el que crec que podria aguantar al màxim de les meves possibilitats) o bé que per l'estat de forma que tenia hauria d'haver començat més fluix. Ara bé... això no m'ha matat i m'ha fet més fort, a l'igual que a tots vosaltres que vau correr al meu costat.
    Ahir a l'acabar pensava que potser fer les 24h de Can Dragó no tindria sentit... avui ja em moro de ganes de tornar a entrenar i lluitar per fer-ho amb una estratègia més adequada a l'estat de forma que tindré en aquell moment.
    Si no hi ha res de nou ens veiem el 20D!
    Espero un rendiment molt millor que el mostrat a Terrassa.... que no ha estat gens malament!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo també vaig petar la segona part... crec que tots! Ens veiem a Can Dragó per passar un dia fent el ratolí ;)

      Eliminar