domingo, 10 de febrero de 2013

Cursa de Castellbisbal

Avui un altre cop cursa de muntanya, aquesta vegada a Castellbisbal. La sortida ha estat molt ràpida (continuo veient molta gent que surt com si es tractés d'un 5.000 m) i hauria d'haver apretat més al principi, ja que ràpidament hi havia un corriol estret on era molt difícil adelantar.

El GPS m'ha marcat 945 m positius de desnivell però la cursa era bastant corredora, excepte dues o tres pujades, a la resta del recorregut es corria molt ràpid. Fins i tot a les baixades, on avui casi no he perdut posicions (la meva habitual torçada de turmell ha arribat en pujada avui).




Finalment he entrat a meta amb poc més de 2h15', acabant en la 28ª posició. Com sempre, bon paper del Toni, i també del Xavi, entrant pocs minuts després. Avui la sorpresa ha estat el Dani amb un bon rendiment, d'aquí poc potser em farà patir i tot!







I ja amb ganes que arribi diumenge que ve per fer un entreno dur de cara a l'Emmona, la Marató Hivernal de Campdevànol. He fet maratons de muntanya, però cap amb 2.700 m positius i encara menys amb 4 cims per sobre dels 2.000 m.

No hay comentarios:

Publicar un comentario