domingo, 29 de abril de 2012

B de Banyoles

Avui ha tocat anar a Banyoles a fer el B, i com la setmana passada ja havia fet el de Terres de l'Ebre, aquesta vegada me l'he pres com un entrenament més de cara a l'Ironcat, entrenant amb normalitat tota la setmana.
Tot i que en principi havien de ser 2.200 m nedant, s'ha retallat a 1.500 m perquè l'aigua estava a poc menys de 14ºC (encara que vaig tenir sensació de més fred la setmana passada, que estava a 15ºC). Com sempre, la tònica de la natació han estat cops de colze i puntades de peu per totes bandes. He deixat de prendre la boia com a referència una estona que nedava envoltat de gent i ho he pagat arrossegant-me amb ells cap a un costat per culpa de la corrent que hi havia, fent alguns metres de més. He sortit de l'aigua en 28:37, un parell de minuts per sobre del que esperava fer, en la posició 204.
Aleshores havia d'anar corrent fins al box, fer la transició ràpida per agafar la bici i sortir a fer el que en teoria eren dues voltes a un circuit de 40 km (en realitat eren 36 km, pel que hem fet un total de 72 km enlloc de 80 km). Tot i que a la mitja i a la llarga distància està prohibit el "drafting", avui i havia molta gent que en feia i els jutges semblaven ignorar-ho. He completat aquest sector en 2h22:17, a una mitja de 33.73 km/h (comptant les dues transicions i un "pipi break" com diu el meu company José Luis), en la posició 276. I és que tot i ser un paquet nedant, continuo perdent posicions a la bici respecte la que surto de l'aigua.
L'últim sector, la cursa a peu, consistia en donar 3 voltes a l'estany per fer un total de 20 km, que he fet de menys a més i un altre cop ha estat on he notat millors sensacions, completant-lo en 1h27:35' (la posició 169).
Finalment he acabat el triatló en 4h18:29', temps que m'ha fet quedar en la posició 234 de la classificació general i el 5è sub23.

No hay comentarios:

Publicar un comentario