jueves, 19 de abril de 2018

Raid Aventura X-Perience


Avui Raidaventura.org serem presents al Raid Aventura X-Perience de Caldes de Malavella. A priori havíem de córrer en Kaiman i un servidor, però a última hora se’ns uneix l’Andris. Sense cap mena de dubte, un fitxatge de luxe que dibuixarà un particular equip format per un letó, un txec i un català.

L'Andris orientant... i el Kaiman i jo seguint-lo de lluny.

Comencem amb una secció de btt d’uns 30 km. Ràpidament ja veiem com serà el raid d’avui... passat per aigua i amb l’Andris marcant el ritme! Completem aquesta secció pràcticament a la perfecció i quan ens n’adonem ja estem a la transició per afrontar la secció a peu. 

Molta aigua durant el raid.

Alguna fita implica mullar-se bastant, i alguna dóna guerra... però també aconseguim completar la secció amb èxit. La secció de retorn en patins s’ha suspès per la pluja, així que fem algun km més corrent i tornem al mateix punt a buscar les bicis.

Toca donar pedals de nou... alguna fita d’aquesta secció se’ns ennuega una mica, perdem temps però continuem amb ple de fites. Acabem la secció de btt amb un ràpel que fa l’Andris i només queden les proves especials... llàstima que anem justíssims de temps, i no aconseguim trobar l’única fita que ataquem.

Arribem uns segons tard i ens enduem penalització d’1 punt.. però tot i així aconseguim guanyar el raid! Pels amants de les xifres, han estat 74 km i 1.800 m+ en 7h de diversió. Ha estat un matí dur seguint aquestes dues màquines!

Raidaventura.org 1ers!

Falta l'Andris, que se'ns va unir a última hora.



Gràcies a Hoko-Esport, Sixpro, PH-Quirogel, Rendiment-race, Clínica Térmens, CEM Vallirana, Bassol Optic, Besttrail, MC3 Esports i Awesome.

No hay comentarios:

Publicar un comentario