jueves, 8 de febrero de 2018

Ultra Trail Montnegre-Corredor


Encara no sé ben bé quins seran els objectius de la temporada, però un any més (i ja en van quatre) la començarem a nivell d’ultrafons a Vallgorguina.

Enguany hi ha algunes novetats: un circuit una mica més curt, en sentit contrari i amb la sortida una hora abans. Comencem a córrer a les 5 del matí, frontal al cap i -4ºC.

Fosc i negre.

El ritme d’inici és molt ràpid per tractar-se d’una ultra. Faig alguns km’s amb el Martí Làzaro però l’acabaré deixant marxar, va massa ràpid (i finalment farà una gran cursa). Més endavant m’ajunto amb l’Iban Jordi i el Marc Gelonch. També ens perdem un moment per culpa d’algú que ha retirat cintes (a part d’això, el marcatge és impecable), sort que porto el track.

Arribant a Arenys amb el Marc.

Començant la segona meitat amb l'Iban.

Tots tres anirem plegats durant força estona. Arribem a la base de vida (a Arenys de Munt, km 46) molt bé de temps, d’ànims i d’energia. Carreguem piles i a continuar. Ara passaré una estona (llarga, uns 30 km) força dolenta. Se m’ajunten tots els mals: mal de cap, cames encartronades pel fred, mal a les ungles de fer servir peus de gat dos dies abans...

Vaig una mica tocat però fent balanç, res és greu així que endavant! Sí que he de deixar marxar els meus dos companys de fatigues. Sortint de Dosrius torno a enganxar amb el Marc Gelonch, bona companyia i retorn de les bones sensacions per encarar el tram final!

La pujada cap al Santuari del Corredor es fa llarga i fa perillar l’objectiu d’acabar de dia... però finalment arribem a dalt i ja només queda la baixada cap a Vallgorguina, baixada que gaudim tot i algun tramet tècnic.

Arribant al Corredor.

Finalment arribem després de 13h01’, aconseguint pels pèls l’objectiu d’acabar sense tornar a encendre el frontal. Segons el meu GPS han sortit 92 km i 3.900 m+.

Acabo molt content per acabar de nou l’Ultra Trail del Montnegre-Corredor, completant així les quatre edicions. També de saber capgirar els mals moments i com no, de l’excel·lent companyia.

Gràcies a Hoko-Esport (comodíssima la Geisha, segona pell), Sixpro, Rendiment-race, Térmens Clínica Podològica, PH-Quirogel, Bassol Optic, CEM Vallirana, Besttrail, Awesome i MC3 Esports. També gràcies a la família pels ànims en algun avituallament, i a l'organització i voluntaris per la bona feina.


2 comentarios:

  1. Sense tu i en Marc aquesta Ultra Montnegre-Corredor no hagues sigut ni la meitat de divertida!!
    Abraços de l'Enfant Sauvage!!

    ResponderEliminar