sábado, 30 de septiembre de 2017

Raid del Ferro

Avui em torna a tocar seguir al Kaiman. En aquesta ocasió, al Raid del Ferro de Malgrat de Mar. Tenim per endavant 8 hores d'aventura.

A punt per començar.

Comencem encara de nit, amb una secció de btt curta amb roadbook, únicament per apropar-nos cap a la següent secció. Dit i fet, tots els equips arribem pràcticament junts i fem la secció a peu sense problemes.

Ara toca la secció llarga de btt. Uns 33 km que després d'alguna pèrdua se'n van gairebé als 40. La setmana passada el Kaiman em va fer patir molt corrent, avui veig que em tocarà patir molt sobre la bici. Arribem primers a la secció de caiac amb totes les balises fetes fins al moment. La primera balisa de caiac ens dóna guerra, sort que el recorregut és d'anada i tornada i podem esmenar l'error a última hora.

Fet el caiac, arriba la secció de coastering. Fem totes les balises per la costa alternant mar, roques, algun illot... Després de fer totes les balises i acabar amb vàries ferides, decidim que ja n'hi ha prou de mar, i anem a buscar un caminet que passa més amunt. Ens enfilem pel penya-segat amb les vambes mullades i allò cada cop puja més... per matar-se!

Per sort acomplim l'estratègia amb èxit, arribem de nou a la transició i tornem a agafar la btt. Secció molt curta (no ens posem ni les botes ciclistes) que ens porta al mig de la muntanya per fer el trekking. El fem a bon ritme... fins que una balisa entre dos coves ens fa perdre molt temps, fins al punt d'haver de marxar sense trobar-la.

Vinga que ja queda poc temps i molta feina per fer. Una altra secció exprés de btt que ens porta cap a la zona de sortida i arribada. Però això no ha acabat, agafem els patins i patinet per continuar fent feina. Parem al Grup Excursionista Malgratenc per fer slackline, escalada en boulder i ascens amb jumar.

Continuem fent el friki, ara minigolf. Massa justos de temps, no fem la secció de padel surf. Toquen rumbs... prou bé per no portar regla ni brúixola amb graus, només en deixem una.

I finalment, després de 8h i 81 km amb gairebé 3.000 m+, acabem el Raid del Ferro en 1ª posició.

Molt bon ambient després d'acabar.

Gràcies a Hoko-Esport (encantat amb les Takara i les GoGo), Sixpro, Térmens Clínica Podològica, Rendiment-race , PH-Quirogel , Bassol Optic, CEM Vallirana, MC3 Esports, Besttrail, Tradeinn i Awesome.

Raidbook.

Reportatge al Zona UFEC aquí (a partir del minut 4:45), amb entrevista personal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario