jueves, 16 de marzo de 2017

Rogaine Serra de Catllaràs

Avui vaig cap a Sant Julià de Cerdanyola per participar de nou en una prova d'orientació. Ho faig amb uns dels equips de Raidaventura.org, format pel Kaiman, el Sergi Marcó i un servidor.

Decidint l'estratègia abans de començar.
Per endavant 6h, on gaudim d'un terreny espectacular i grans paisatges mentre anem trobant fites. Continuo aprenent a orientar-me poc a poc, sort dels companys que són uns màquines en aquest sentit.

Vam començar els tres i... no, no va plegar ningú, quan portàvem 1h ens va començar a seguir un gos i va fer tota la cursa amb nosaltres!

Els 4 components de l'equip.

Catllaràs en estat espectacular.

A nivell personal, les dues primeres hores molt dolentes, em trobava recuperat de la Transgrancanaria però em va costar molt agafar el ritme de la cursa. Un cop passades aquestes dues hores fatídiques, les sensacions van ser bones tot i que a l'equip vam tenir problemes físics a última hora.

Contents a l'arribada.


Finalment, vam acabar 4rts a la classificació general i 3ers en Open Masculí. 150 punts (comptant una penalització de -5 per arribar 3 minuts tard), igual que els tercers i a 5 punts dels segons, però lluny dels 186 dels guanyadors. Contentíssim de la companyia!

Bon paper també de l'altre equip que presentava Raidaventura.org (amb l'Adrià Vall i el Ferran Ballesta).

Gràcies a Hoko-Esport, Sala-Giol, Térmens Biomecànica Esportiva, Rendiment-race, Ph-Quirogel, Bassol Optic, CEM Vallirana, MC3 Esports, Punt de Natura, Tradeinn i Besttrail. Fotos d'Andreu Alvarruiz.

No hay comentarios:

Publicar un comentario