jueves, 28 de mayo de 2015

Ultra Trail La Mola

No és necessari penjar-se un dorsal per sortir a fer una ultra per la muntanya. Avui ens trobem a Terrassa per fer 80 km (amb els seus 4.200 m+) pel parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. El Marc Camí farà de guia i serà el pastor que guiï aquest ramat de cabres sonades, alguns farem el recorregut sencer i altres ens acompanyaran un tram. Els pares del Marc ens prepararan diversos avituallaments.



Quan passen pocs minuts de les 6 del matí, emprenem la marxa passant pel costat de l’hospital abandonat, quin yuyu tu. Comencem tirant cap amunt i sobre les 2h fem una breu pausa en un avituallament sorpresa, on triomfen les barretes casolanes del Diego.

Aquí no ens entretenim gaire i seguim per fer cim a La Mola, punt més alt del recorregut. Fem foto de rigor i marxem avall cap al Coll de Grua, on tenim l’esmorzar a base pa amb truita i una mica de pastís que ha portar l’Angel. De nou estem fent ruta gastronòmica, acabarem amb més kilos que abans de començar! Fins aquí ens ha acompanyat la Cristina.



Sortim en direcció al Montcau, on fem un altre dels cims emblemàtics de la zona.





Un cop feta una altra foto de rigor, baixem en busca del Paco Robles i continuem fent camí entre corriols salvatges on no ens trobem cap corredor ni tampoc cap animal... aquí no hi passa ni déu!




Arribem a La Mura, poble encantador on tenim preparat el dinar: macarrons amb tonyina que assaborim a l’ombra. Ja estem al km 42 i portem una mica de retràs sobre l’hora prevista, però avui el temps passa a un segon terme i toca gaudir d’una gran companyia i d’un recorregut espectacular.




Aquí es queden forces membres del grup i la resta continuem , passem per “La Cansalada” on la suem de valent i pugem cap al Coll Morella per baixar després cap a les Fonts de Rellinars. La propera parada és Casa de l’Obac, on arribem ja amb el frontal posat per fer l’últim avituallament i sortir a rematar la feina.

Finalment, arribem de nou a Terrassa després de 17h50’. Avui hem de donar les gràcies al Marc per ensenyar-nos un recorregut fantàstic i permetre’ns posar el nostre gra de sorra en la recollida solidària d’aliments, així com als seus pares per cuidar-nos tant bé durant tot el dia. Acabo molt content de fer una nova ultra i d’haver-la compartir amb un grup d’una gran qualitat humana.

Gràcies una vegada més a Hoko-Esport, Rendiment-race, Sala-Giol, Punt de Natura, CEM Vallirana i MC3 Esports.

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario