martes, 20 de mayo de 2014

6h de Martorell

Sona el despertador com qualsevol dia, però al posar-me de peu les cames em recorden que no és així. Ahir vaig córrer l’UT Coll de Nargó. Però no hi ha excuses, avui toca anar cap a Martorell on fan les 6h de resistència.



El funcionament és molt senzill: donar tantes voltes com es pugui a un circuit de 2’5 dins el Parc forestal de Can Cases. És tot terra amb alguna pujadeta que, tot i acumular només 10 o 11 metres positius per volta, recorda que no és tan pla com Calella o com pot ser-ho córrer en pista. Cadascú pot fer l’estona que vulgui: 1, 2, 3... fins a 6h, caminant o corrent.


En el meu cas vaig córrer poc més d’una hora, per fer 12’5 km. Per tant, poca cosa a comentar de la meva participació més que l’oportunitat de saludar molts amics i companys de fatigues. Avui he de parlar de l’organització, que es mereix una nota d’un 11 sobre 10. 




El Carles Salvador i companyia van muntar aquest esdeveniment sense cap tipus d’ànim de lucre. Sí sí, no vam pagar ni un euro d’inscripció. L’única cosa que demanaven a canvi era que cada corredor portés quelcom en benefici de la Creu Roja. I en aquest sentit va tenir un gran èxit, ja que es van recollir gairebé 700 kg d’aliments pels més desfavorits, a més d’articles d’higiene i primera necessitat.


Algú pot pensar que una cursa gratuïta serà “cutre”. Res més lluny de la realitat. La cursa estava molt ben organitzada, amb avituallament cada volta, cronometratge amb xip, bossa d'obsequis, guarda-roba, lavabo... i amb un gran ambient. Aquesta queda apuntada en vermell pel 2015!


2 comentarios:

  1. Ostia el día después de una ultra no estoy ni para pasear por la playa. Enhorabuena

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bueno era la primera vez que lo hacía... y no duré mucho jaja

      Eliminar