domingo, 3 de junio de 2012

Cursa del llop

Ahir, la Cursa del Llop va ser l'excusa perfecta per fer una altra tirada llarga de bici, apuntant-me a l'etapa de bici de carretera amb els meus companys Joanjo i Alex.

Com es pot veure en el perfil, hi havia un pot dur a coronar abans del km 60, i després l'etapa ja era molt menys exigent. Això va ajudar a repetir les sensacions habituals en les llargues sortides de bici, patint bastant al principi i notant-me més còmode a mesura que van passant els km.









Tres del Club Triatló Vallirana vem començar i tres vem acabar, i és que pel nostre cap no passa abandonar malgrat les dificultats. Vam estar 6h21' pedalejant i treballant en equip per completar el recorregut, que finalment va ser de 183 km.

D'altra banda, em crida l'atenció la Cursa del Llop en la seva modalitat completa, ja que compta amb la duresa ¿necessària? perquè alguna de les pròximes edicions es converteixin l'objectiu principal de la temporada: 
- Dissabte: 182 km de bici de carretera + 32 km de trail running + 16 km de caiac de mar.
- Diumenge: 24 km de caiac de riu + 21 km de running + 110 km de BTT.

Ara, a pensar ja en els pròxims reptes, començant pel 1/2 IM de Balaguer, on intentaré rebaixar el temps de l'any passat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario