domingo, 25 de septiembre de 2011

Crònica de Calafell

Avui un nou dia de triatló en el que ha estat el meu primer sprint. L'he acabat amb bones sensacions tot i que se m'ha fet curt.
Per començar, he nedat durant 13'24'' per fer els 750m al mar, tot i que cadascú passava les boies com li semblava. He arribat al box després d'una llarga correguda descalç, ja que hi havia bastanta distància entre la platja i el box.
He agafat la bici i, tot i que he perdut posicions, he fet les tres voltes per completar els 20km amb una mitja de 35 km/h. He deixa't la bici al box i després d'una transició bastant ràpida he començat a córrer les dues voltes al passeig, que he completat en 20'55''.
Finalment, 1h08'36'' per acabar en la posició 129 de la classificació general (d'un total de 579 triatletes) i en la 12ª de la Sub23.

D'aquesta manera poso fi a la meva primera temporada de triatló amb quatre participacions (B de Balaguer, olímpics del Pont de Suert i Banyoles, sprint de Calafell). Ara a centrar-me en córrer per afrontar la marató de la Costa Daurada amb garanties.

1 comentario: