lunes, 12 de diciembre de 2016

Orientació

Ribot O-Free



Dissabte vaig anar a Dosrius per participar a aquest rogaine de 3h amb l'Adrià Vall, tot i que algun problema logístic ens va impedir prendre la sortida puntualment. Tot i començar amb 40' de retard, vam poder aconseguir totes les fites excepte 3 anant a bon ritme i gaudint de les encigalades camp a través.

Amb l'Adrià Vall, contents del rendiment tot i el mal inici.


Rogaine Popular de Sant Cugat



Al dia següent vaig anar cap a Sant Cugat per participar amb el Kaiman en el rogaine de 4h solidari amb la Marató de TV3.

Ens van donar un mapa amb 30 fites distribuïdes per Collserola, però només puntuaven 20. Amb 3h05' ja estavem a meta amb la feina feta, tot i que 10 segons abans havia arribat el guanyador (un noi d'Estònia campió d'Europa de Rogaine un altre any, que ens va avançar just al final).

Així doncs, 2ª posició de Raidaventura.org... o del Kaiman, jo anava amb ell i havia de decidir o seguir-lo o mirar el mapa, i a vegades no podia fer ni una cosa!
`
Amb el Kaiman, em va fer patir de valent.


Gràcies als col·laboradors per posar-me les coses més fàcils, en especial Sala-Giol, Rendiment-race, Bassol Optic, PH-Quirogel, CEM Vallirana, Térmens Clínica Podològica, Besttrail... i Hoko-Esport, vaig anar amb cames tapades preparat per fer camp a través gràcies a la combinació de Zen/Sayonara  i Safena/GoGo.

El dijous anterior entrenant pel Collsacabra amb l'Adrià, el Kaiman i el David... entorn increïble:

                                         


Ha estat un gran cap de setmana aprenent dels amics orientadors amb experiència en aquesta disciplina, amb ganes de continuar aprenent!

No hay comentarios:

Publicar un comentario