miércoles, 23 de noviembre de 2016

Marató dels Dements

Arribo a Eslida (Castelló) passades les 2 de la matinada amb el meu amic Yak. Dormim poc més de tres hores i ens toca una marató. Crec que encaixem perfectament amb el nom de la cursa!

Comencem una llarga jornada juntament amb els de la mitja marató. Ritme alt tot i que de seguida toca caminar, les pujades són molt dretes. I les baixades també. Em sembla que per treure 3.800 m+ amb una cota màxima de poc més de 1.000 m, poca cosa plana farem.



De seguida veig que el terreny tampoc dóna treva. Obliga a estar atent en tot moment, i després se suma una calor impròpia d'aquestes alçades de l'any.





Ens separem de la mitja i arriba un tram molt dur que ens portarà fins al Pic Espadán (1.046 m). Faig la major part de la pujada prou bé però un cop a dalt pateixo una petita davallada durant la crestejada.

Després de gaudir d'unes vistes espectaculars, tiro cap avall per la pedregosa baixada mentre vaig restant km entremig d'aquest complicat terreny, boscos d'alzines, corriols que t'enamoren, tarteres complicades...

La veritat és que la cursa no et deixa avançar amb facilitat, però finalment arribo de nou al Puntal de l'Aljub. Hi havíem passat al principi però ara ja estem al km 40.


Només queden 3 km fins a meta, veig el poble aquí avall... però lluny, molt lluny. Gairebé 600 m- amb un trosset de barranc de propina.

I per fi! Creuo la meta després de 8h14' molt content, no tant pel rendiment (bastant millorable) sinó per haver gaudit d'una cursa d'aquelles que recomanes a qualsevol amic que faci un cop a la vida.

Bona organització, avituallaments correctes, marcatge impecable, gran desplegament de voluntaris i gran ambient.



Gràcies a Hoko-Esport (encantat amb les Sensei), Térmens Clínica Podològica, Sala-Giol, Rendiment-race, PH-Quirogel, Awesome way of life, Bassol Optic, MC3 Esports, Punt de Natura, CEM Vallirana, Tradeinn, Besttrail i Training Sabadell.
També va ser un plaer trobar l'Eduardo Martín en algun avituallament i reviure grans records de l'Ultraman.






No hay comentarios:

Publicar un comentario