domingo, 15 de marzo de 2015

Marató de Barcelona

Per 5è any, em presento a la sortida de la Marató de Barcelona. Aquesta vegada tenia moltes ganes de fer-la. No, no anava en busca de cap marca, sinó que amb el José Luís Muñoz i el David Neira havíem de portar el Pol fins a la meta per convertir-lo en maratonià. Però el nen portava uns dies amb febre i òbviament s’havia de prioritzar la seva salut.



Un cop sabem, que no podem córrer amb el Pol, el José Luís em proposa ajudar els de Corre amb mi, un grup de corredors que porten una colla de valents amb cadira de rodes perquè també gaudeixin de la marató. No ho dubto ni un moment i decideixo anar a ajudar el grup encapçalat per l’Alex Parreño.

Sortim davant de tot i anem fent a ritme molt suau, de sin prisa pero sin pausa, em quedo en el grup que porta a la María José, a qui empenyen el Diego Gálvez i altres corredors que no coneixia però que també són grans persones.

Creuem la meta amb un temps de 4h12’58’’ (tot i que s’hi hauria de sumar casi 3’, ja que se’ns ha donat la sortida abans) però avui el temps és el de menys, em quedo sens dubte amb una gran experiència i els pèls de punta que se’m posaven quan portava la María José en la seva cadira.

Aprofito per animar els companys que han hagut de plegar, i he de felicitar especialment a tot el grup de Corre amb mi, a l’Èric Ortiz (2h47’ en la seva primera marató d’asfalt), la debutant Cristina per acabar-la amb el Nestor, i el Toni Montero.

Avui ha tocat deixar el temps en segon pla, però ha valgut la pena ja que ha estat una experiència molt enriquidora.






Gràcies a la família pels ànims i a l’Alex Parreño per deixar-me donar un cop de mà. També una vegada més, gràcies per l’ajuda de Hoko-Esport, Rendiment-race, Sala-Giol, Punt de Natura, CEM Vallirana, Training Sabadell i MC3 Esports.

4 comentarios: