domingo, 1 de febrero de 2015

Kedada Trail Kastellterçol


Segona edició de la Kedada trail de Kastellterçol. L’any passat ja vaig venir i des d’aleshores que estava marcada en vermell al calendari. Aquest any també ens han preparat una marató, així que farem els 42 km.


També hi ha altres opcions: 12 km, 21 km i 21 km en btt (un circuit per kamikazes com el Joan Carreras). Per tothom, la inscripció és gratuïta i només es demana que es portin aliments pels més necessitats i, qui vulgui, comprar un buff o una samarreta.

Jo personalment m’he pres el dia d’avui amb molta calma, compartint parts del recorregut amb molts amics i companys de fatigues. He estat unes 5h i mitja per fer aquesta marató amb uns 2.000 m+ plena de corriols, així ho havia promès el ben parit del Salvador Vilalta i no ha decepcionat a ningú.

L’organització es mereix un 11 sobre 10 en tot: recorregut, senyalització, avituallaments... i el més important, haver recaptat més de 8 tones d’aliments.

També han fet sorteig de regals, i ha tocat un
premi dels grossos...

Gràcies una vegada més a Hoko-Esport, Rendiment-race, Sala-Giol (també pels ànims en el dia d’avui), MC3 Esports i Training Sabadell.

Aquesta moguda era fixa al calendari, del contrari hauria estat amb el ProyectoPol a la Mitja de Granollers.


Propera parada Ultra Trail del Montnegre Corredor, ja comença el que m’agrada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario