lunes, 25 de agosto de 2014

Marató Quatre Rocs

Avui correré per una zona totalment desconeguda per mi, al petit poble de Figuerola d'Orcau. Per davant una marató amb poc desnivell (ni 1.500 m+), sembla que a priori serà corredora...

Abans de començar puc saludar alguns amics del Terradesports. Es dóna la sortida de totes les curses a la vegada: marató, mitja marató i 10 km. Això no té cap sentit quan al primer km els de la marató ja ens desviem... però el voluntari de protecció civil que hi ha per allà no s'entera de res i no ens ho indica, així que tots seguim la manada i hem de desfer camí. He fet uns metres de més, però enmig de tot aquest enrenou tots els corredors de la marató (excepte un) ens saltem un bucle urbà, cosa que farà que surti una mica menys dels 42 kms d'una marató.

La cursa ja va agafant normalitat, i com és normal em passa l'Eric que acabarà fent tercer amb un gran temps. No portem ni mitja hora corrent que ja tinc els peus xops de creuar una i altra vegada el riu, a més del fang que hi ha pel camí. Arribo al primer avituallament del km 11, faig parada breu per beure una mica i a continuar. Fins aquí la cursa ha estat molt ràpida, però aviat arriben les primeres rampes importants.

Paro un moment a treure'm pedres de les vambes i al cap de poc m'agafen el Ferran i el Cesc. Comparteixo alguns kms amb el Cesc, però el Ferran a la primera baixada llargueta se me'n va (de mi i de tothom).

Nou avituallament al km 18, on rebo els ànims familiars i agafo forces per continuar per aquest terreny tant enfangat fins al km 26. De nou em trobo amb el suport dels meus pares i ara comença la meva cursa, a partir d'ara és més ràpid el terreny i la gent ja comença a anar justa de forces. Surto d'aquí el 17è...

Ara venen tres puja-baixa no gaire llargs però que es noten a les cames, i em deixen arribar 14è a l'avituallament del km 33. Al del km 38 ja hi arribo havent guanyat una altra posició, aprofito per beure i mullar-me el cap. Surto per fer l'última pujada de la cursa, en la que guanyo tres posicions més, i ja tot baixada fins a meta, on arribo després de 4h27' en la posició 10.



Les cames poc a poc tornen a respondre després de les 100 milles. A més avui he pogut fer la primera cursa amb la samarreta del Training Trail Team, gràcies companys. També he de donar les gràcies a Hoko-Esport i al Samu de MC3, a més dels meus pares pels ànims.


Per acabar, dir que tot i el caos inicial, la cursa estava molt ben organitzada i la bossa del corredor estava molt bé tenint en compte el preu de la inscripció, molt recomanable!


4 comentarios:

  1. Molt gran! Gràcies per la menció! Encantat de veure't!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Felicitats un altre cop pel podi Eric, estàs a un altre nivell!

      Eliminar
  2. Que fàcil ho fas nano ;) ... Enhorabona

    ResponderEliminar