sábado, 31 de diciembre de 2011

Cabrils i adéu al 2011

Avui segon duatló de muntanya de la temporada. Tot i ser més dur, he disfrutat molt més que a Terrassa en els tres sectors. Finalment, 2h07'17'' per acabar en la posició 147 de la classificació general i 14 de la sub23. He acabat amb bones sensacions al haver arribat amb prou energia al tercer sector, on he pogut guanyar unes 15 posicions corrent, fent el 53è millor temps (al primer sector de cursa a peu havia fet el 154 i al segon de BTT el 168).

El duatló d'avui també ha servit per posar fi al 2011 i toca fer balanç. Després de deixar el futbol sala i fer la marató de Barcelona havent-la entrenat de pressa i corrent, tenia la curiositat de provar el triatló i vaig decidir apuntar-me al Triatló Vallirana. Dins d'aquest club he disfrutat molt, tant competint com entrenant amb els companys, grans triatletes i millors persones.
D'aquesta manera, despedeixo el 2011, i del que més satisfet em sento és d'haver finalitzat dues maratons (Barcelona i Costa Daurada), d'haver quedat en 1ª posició sub23 al Triatló B de Balaguer i en 3ª de la categoria promesa a la Mitja Marató del Mediterrani. Aquestes són les proves que he fet:
- Curses populars: Bombers (10 km), Cervelló (10 km muntanya) i Vallirana (5 km).
- Mitges maratons: Barcelona, Gavà i Mediterrani.
- Maratons: Barcelona i Costa Daurada.
- Triatlons: B de Balaguer, olímpics del Pont de Suert i de Banyoles, sprint de Calafell.
- Duatlons de muntanya: Terrassa i Cabrils.
- Altres: Kàrstica BTT de Vallirana i Travessia de Sitges.

Ara a esperar que el 2012 sigui encara millor i pugui aconseguir els objectius principals: clavar les 3h a la marató (primer intent a Barcelona) i acabar un Ironman (cosa que intentaré a l'Ironcat de l'Ampolla).
Feliç 2012 a tothom!

No hay comentarios:

Publicar un comentario