jueves, 9 de febrero de 2017

Kedada Trail Kastellterçol

Què s'ha de fer el dia després de córrer un ultra trail? Doncs segurament descansar o una mica de bici, però avui no hi podem faltar. Així que ahir vam córrer l'Ultra Trail del Montnegre i, després de dormir poques hores, anem cap a Castellterçol.

Amb l'altre penjat que venia del Montnegre.

Foto del meu amic Beto.


Dubtant fins a última hora sobre quin recorregut fer, finalment vam optar per fer el recorregut de la marató retallant la part final i acabant amb 35 km i 1.500 m+. Sense cap mena de dubte, ha valgut la pena dormir poc per assistir a una gran festa solidària, amb gran ambient i avituallaments, riures entre amics... gairebé me n'oblido del mal que em feien les cames. El millor, l'èxit en la recollida d'aliments!!

Hi tornarem segur!

Èxit solidari.

Rodejat d'una gran qualitat humana. Llàstima que a alguns
amics no els vaig poder veure per arribar tard i retallar al final.



Propera parada Transgrancanaria 360º!

miércoles, 8 de febrero de 2017

Ultra Trail Montnegre Corredor

Avui vaig cap a Vallgorguina. Havia dubtat entre marató i ultra, però finalment intentaré acabar per tercer any l’Ultra Trail. Alguns canvis deixen el recorregut en 106 km i 5.700 m+ (a la pràctica, el desnivell serà inferior).

Abans de la sortida amb l'Albert Vilardell, David Neira
Kaiman, Adrià Matas i Èric Ortiz.
Sortim a les 6 del matí i els primers kms passen ràpid, vaig fent en companyia del David Lillo, Marc Orantes, Isma... Pugem cap al Santuari del Corredor i avall. Anem més o menys plegats fins a Dosrius, on enganxo amb el Kaiman i ja farem la cursa junts fins al final.

Primeres llums del dia.

Amb el Kaiman al cim del Montalt.
Passem per Arenys de Munt i ara toca pujar fins la Creu de Canet i baixar cap a Sant Cebrià de Vallalta. Aquí aprofito la base de vida per canviar-me i menjar bé abans de continuar la feina. Ja portem 58 km fets.
Sortint del bosc.

Els kms comencen a pesar, sobretot quan el terreny és més corredor, però per la resta anem prou bé. Arribant a Hortsavinyà ens passa la primera noia que ve molt forta.

Animats tot i el cansament.
Continuem fent camí, passem Sant Martí del Montnegre i pugem cap al Turó Gros. Aquí arribem amb les últimes llums del dia i ja ens posem el frontal per encarar la part final.

Queden un parell de pujadetes però ara la cosa ja pica cap avall, i finalment arribem de nou a Vallgorguina després de 14h58’, clavant la previsió! Comparteixo la 23ª posició amb el Kaiman.

Llarga jornada compartida amb un bon amic.
Acabo molt content per les sensacions tingudes durant el dia, potser un pèl lent però sense grans davallades i acabant bastant sencer. També per la companyia i pel gran paper dels amics, amb alguns d’ells entre els 10 primers.


Gràcies a Hoko-Esport (ideals Saiko per pasar de malles llargues a curtes en dos segons), Rendiment-race, Sala-Giol, Térmens Clínica Podològica, PH-Quirogel, Bassol Optic, CEM Vallirana, Punt de Natura, Besttrail, Tradeinn i MC3 Esports. Gràcies també pels ànims de la família i amics durant el recorregut, Fotos del meu pare, Sala-Giol i Jordi Santacana.