domingo, 30 de octubre de 2011

Cada cop queda menys

Acaba una altra setmana i només en queden dues per la MCD! L'entrenament de la segona part de la setmana ha estat el següent:
- Dijous: 2.500m aigua + 45' bici
- Divendres: 1h15' running amb 15x300 m + 30' bici + 15' running
- Dissabte: 4.500m aigua
- Diumenge: 2h running
Les sensacions corrent són cada dia millors i em sembla que l'entrenament més dur continua sent el dia de tècnica a la piscina. Aquesta pròxima setmana encara amb més volum de cursa a peu i després ja tocarà descansar per la marató.

miércoles, 26 de octubre de 2011

Cracks

A cada competició que fa, Kilian Jornet demostra ser el millor corredor de muntanya de llarga distància. El seu últim èxit ha estat en l'ascens i descens al Kinabalu. D'aquesta manera ha aconseguit el seu objectiu de vèncer als 5 continents, proclamant-se campió en la cursa més dura en cadascun d'ells per concluir de la millor manera possible la temporada de sky running, abans de començar la d'esquí de fons.

Entrevista a Kilian Jornet en Esport3:

D'altra banda, Eneko Llanos va quedar en tercer lloc al Campionat del Món Xterra de Maui, treient-se així l'espina per la retirada al Campionat del Món d'Ironman de Kona.




Tornant al món real, la proximitat de la Marató de la Costa Daurada no deixa temps per descansar i després de la Mitja Marató del Mediterrani (la classificació definitiva em dóna la posició 111 de la general i 3 de promesa) els entrenaments han estat:
- Dilluns: 2.500 m aigua + 45' running + peses
- Dimarts: 25 km BTT + 50' running muntanya
- Dimecres: 1h45' running amb 14x1.000 m 

domingo, 23 de octubre de 2011

1/2 Marató del Mediterrani

Avui Mitja Marató del Mediterrani, un bon entrenament per la Marató de la Costa Daurada. La 1h26'33'' que he trigat és la meva marca personal en mitja marató, ja que he aconseguit baixar pràcticament un minut respecte la passada Mitja Marató de Barcelona. Tot i fer el primer 1.000 en 4:20, he pogut apretar després per aconseguir un ritme mig de 4:06 km/min. He acabat en la posició 111 de la classificació general i en una sorprenent 3ª de la categoria promesa (no me n'he assabentat fins arribar a casa). He de reconèixer que sense els animadors ciclistes del club (Joanjo, Laia i Miguel) m'hagués costat més agafar el Nico, ja que no m'hi he pogut enganxar fins al km 6. Al passar un altre cop pel Canal Olímpic (km 10) m'han alegrat els ànims de la Marta i també m'he creuat un parell de cops amb el Toni (com sempre molt per davant, felicitats pel temps) i amb l'Alex.

Només tres setmanes per la MCD! A seguir entrenant!

jueves, 13 de octubre de 2011

Un mes per la MCD!

Comença el compte enrere per la Marató de la Costa Daurada, queda tot just un mes perquè arribi el 13 de novembre i corri els 42.195 km per Salou, amb la sortida i arribada a Port Aventura.
De moment l'entrenament va bé, ahir 1h20' de running amb 10x1.000m fent les dues últimes sèries a 3:42 i 3:43. Avui he descansat de córrer i he completat 3.000m a la piscina i 45' d'estàtica. Ara toca seguir corrent per fer una bona cursa a la Mitja Marató del Mediterrani la setmana que ve i arribar en condicions a la MCD.

lunes, 3 de octubre de 2011

Running!

Amb la temporada de triatlons finalitzada, ja he començat a afegir progressivament força volum de cursa a peu als entrenaments i a disminuir el temps empleat en entrenar la resta de disciplines amb l'objectiu de fer la millor marca possible a la Marató de la Costa Daurada, el dia 13 de novembre. Tres setmanes abans, el 23 d'octubre, faré la Mitja Marató del Mediterrani com a entrenament per veure a quin ritme puc córrer a Salou.


Vull destacar el nou récord mundial de marató, establert pel keniata Patrick Makau a Berlín, que va completar els 42,195 km en 2h03'38''.